Workshops

Beste lezer,

Er is fantastisch nieuws.

Van af nu kun jij kennismaken met de Golden Orb Deeksha

Het is een nieuwe, bijzonder krachtige en liefdevolle vorm van energie-overdracht.

Het Oneness fenomeen blijft zich ontwikkelen en dat heeft geresulteerd in de Golden Orb Deeksha

De Golden Orb Deeksha is een nieuwe krachtige energie-overdracht. Deze alles omvattende en verbindende energie, brengt tijdens de overdracht een sterke verbintenis met je hart. Je bent continu in contact met je Hoger Zelf, je Divine, de Golden Orb in je hart. Je gaat meer en meer vanuit je hart leven en daardoor raak je de strijd met ‘wat er is’ in het leven vanzelf kwijt. Dus het brengt tevredenheid, geluk en acceptatie van jezelf. Je kent wel het spreekwoord: ‘wereldvrede begint bij jezelf.’ Daar gaat dit over.

Van af nu is iedereen welkom om kennis te komen maken met de Golden Orb Deeksha tijdens een gratis consult.

Bij voldoende interesse kan er een groep gestart worden.

meer info: klik hier

 

 

Mónika Fitos

Velen hebben al de weg gevonden naar Mónika Fitos en haar processen. En dat is niet voor niets. Mónika legt een veilige basis neer, van waaruit je in contact kunt komen met diep gelegen pijnplekken, blokkades en onbewuste stukken in jezelf. Diverse technieken leiden je snel en effectief door jouw proces heen om je daarna als herboren te voelen, opgetild. De processen worden versterkt door een Oneness Meditatie. Het is een mooie gelegenheid om enorme stappen te maken in jouw eigen ontwikkelingsproces.

Enkele reacties van mensen die de processen met Mónika  hebben mee beleefd:

Ik heb een heel goed gevoel over deze dag omdat het me nieuwe inzichten gaf en ik het gevoel had dat er transformatie op gang kwam.

 

Ik heb het als een heel intensieve dag ervaren. De opbouw van de processen heeft daaraan bijgedragen. Het heeft me geholpen oude pijn op te lossen en heeft het gevoel van vredigheid en lichtheid vergroot!

 

Het was een zeer intensieve, intens persoonlijke en heftige ervaring! Ik voelde me de volgende dagen vredig, vermoeid en geheeld!

Meer reacties zijn te lezen onder: Ervaringen