Over mij

Wat heeft het mij gebracht

Mijn ervaring heeft mij geleerd dat als ik problemen tegen kom dit aangereikte mogelijkheden zijn om negativiteit los te laten en om positieve eigenschappen van uit mijn essentie ruimte te geven voor ontwikkeling.
Door dit proces van veranderen wordt ieders essentie steeds duidelijkere zichtbaar. In mijn eigen visie kan dat op sommige terreinen volledig zijn en op andere nog versluierd of nog helemaal niet. Juist daar waar de essentie versluierd is is het mogelijk om te veranderen.
De eerste stap is het herkennen van wat er speelt. Dan volgen erkennen dat het iets van ons zelf is en dit accepteren. Van af dit punt kan er verandering optreden. Kan het negatieve getransformeerd naar het positieve dat er altijd in besloten ligt en kan wat er speelde omgevormd of losgelaten worden. Dit is wat ik zelf heb ervaren.

profielfoto definitief

Naast dit werken vanuit momenten van negativiteit merk ik dat veranderingen ook op treden wanneer ik door iets geraakt wordt, waardoor ik ineens iets in mijzelf herken. En dat kunnen hele positieve en mooie ervaringen zijn. Ook leer ik van weer mogen genieten, plezier maken en spelen.

Ik kan alleen mij zelf veranderen. En dat kan ik niet alleen. Ik kan dat niet zonder anderen die mij helpen mij van mijzelf bewust te worden. En ik kan het niet zonder hulp van het goddelijke, de scheppingskracht, het leven zelf.

Iedere verandering weerspiegeld zich in positieve zin in mijn dagelijks leven.

Opleidingen

Ik heb mijzelf de mogelijkheid gegund om mij breed te ontwikkelen door een aantal opleidingen en cursussen in verschillende richtingen te volgen.
Zo ben ik begonnen met een opleiding tot Spiritueel Helper (bij Connie Fransen en Hilje de Meester) gebaseerd op de padwerklezingen van Eva Pierrakos en aangevuld met vele ondersteunende werkvormen.
Daarnaast volgde ik een opleiding healing en Reiki (bij Connie Fransen) en een cursus emotioneel lichaamswerk (bij Hiske Wolthuis) en de opleiding tot Rots en water trainer (bij Freerk Ykema).
Daarna heb ik reading gedaan bij Wiebe Zevenbergen en de opleiding tot natuurgeneeskundige (bij Hetty Lambert en Nicole Michiels) met  o.a. Bach bloesemremedies, NEI en diagnose stelling.

Vervolgens heb ik enige seminars bij Brandon Bays, bekend van de helende reis, gevolgd.
Ik ben een aantal keer in India bij de Oneness university geweest voor spirituele groei. EMDR sprak mij aan en ik ben inmiddels holistisch EMDR therapeut.

Nu volg ik, naast bijscholingen voor de beroepsvereniging, workshops en cursussen voor het beter opzetten van mijn praktijk. Eerst bij Open Circles (van Nisandeh Neta) en nu bij T. Harv Eker. Naast heel veel praktische informatie zijn ook deze cursussen gericht op verandering van grotendeels onbewuste overtuigingen waardoor ik mij er mee kan verbinden.

Naast en tijdens al deze opleidingen heb ik het nodige geleerd in het dagelijks leven!

 

Toepassen

Alle ervaringen die passen in mijn visie zet ik in bij de cursussen, workshops en één op één sessies die ik geef om je te begeleiden bij positieve veranderingen naar je eigen essentie toe, zodat je weer essensitief kunt leven!