Reading

Afstemmen

Bij een reading stem ik mij op je af en maak contact met de informatie uit jouw energieveld of dat van het alwetend veld. Ieder lichaam is samengesteld uit, en omgeven door, energie. Denk als voorbeeld maar aan de ontwikkeling van lichaamswarmte en de uitstraling daarvan. Dit energieveld bevat alle informatie over een persoon. Het alwetend veld is een energieveld dat overal en altijd aanwezig is en dat alle informatie bevat van iedereen. Iedereen kan er gebruik van maken. Door mij op het jouw energieveld of op het alwetend veld af te stemmen en alleen die informatie te willen ontvangen die op dit moment voor jouw belangrijk is kan ik die informatie doorgeven. Het beste werkt het vanuit een specifieke vraag.

 

Zelf afstemmen

Het is ook mogelijk dat ik je begeleid bij het zelf doen van de reading waardoor je zelf de informatie kan voelen en verwoorden.
Tijdens dit readen is het mogelijk om zelf bv. contact te leggen met een andere persoon of met verschillende delen van het Zelf zoals bv. het ego en daarmee in gesprek te gaan. Het laatste is bekend onder de naam voice dialoog.

 

Uitwerken van de informatie

Naast het verkrijgen van informatie en antwoorden wordt tijdens of na de reading geprobeerd daarmee verder te werken, zodat er in het dagelijks leven ook een gewenste verandering kan optreden. Het kan zijn dat in reactie op de verkregen informatie een andere werkvorm gekozen wordt voor de verdere uitwerking. NEI kan bv. zo’n vorm zijn.

 

Readen van andere levensvormen en objecten

In de natuur kan dat bv. met bomen of dieren. Iedereen kent wel het gevoel van rust, licht en warmte op de ene plaats en lichte angst op een andere plaats in een bos.
Ook kan ik door middel van een reading van een huis informatie geven over welke aanwezige energieën een positieve of negatieve invloed op de bewoners kunnen hebben en wat aan de negatieve energieën te doen is om tot verbetering te komen. De meeste mensen kennen de gewaarwording dat het in het ene gebouw zo anders voelt dan in het andere. Bv. het verschil in een kantoorgebouw of in een kerk.