Voorkom of verminder
hoogsensitieve overprikkeling,
zonder jezelf te moeten afsluiten.

*

 Maak je eigen bescherming
tegen overprikkeling 
in 2 minuten 
met 2 video's.
*

Hoogsensitieven raken eerder en heftiger overprikkeld en getrest dan anderen door 'te veel of te chaotisch' .


Dat komt omdat er meer prikkels binnenkomen, de impact groter is en de verwerking diepgaander.


Er komen meer prikkels binnen

Omdat de filters voor prikkels minder efficiënt zijn. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen bv. spraak en achtergrondgeluiden.


De impact is groter

Omdat de prikkeldrempels in het zenuwstelsel verlaagd zijn. Een binnenkomende prikkel wordt eerder aangeboden voor verdere verwerking.

De verwerking van prikkels is diepgaander

Omdat er in een hoogsensitief brein meer hersenactiviteit is. Er wordt o.a. meer vergeleken met eerdere situaties en er worden meer associaties gemaakt, er wordt intensiever over nagedacht.

Het verminderen van de blootstelling aan prikkels helpt.


 

 1. 1
  Een visueel en auditief lege omgeving, een kaal huis en geen tv
 2. 2
  Weglopen uit iedere situatie als die ook maar beetje lastig dreigt te worden
 3. 3
  Je terugtrekken als kluizenaar, je bed induiken met de deken over je hoofd
 4. 4
  Sociale  contacten  op nul zetten  zowel live als op socialmedia.
 5. 5
  Ieder gebrek aan overzicht en regelmaat te vermijden
 6. 6
  Stoppen met werken om de tijdsdruk en een burn-out te voorkomen
 7. 7
   Enz.....

Beter is het om grip te krijgen op je hoogsensitieve
overprikkeling en tegelijkertijd je stress
te verminderen.


Maak een eigen bescherming  tegen een overmaat aan prikkels en als blokkade tegen negatieve prikkels. Daarmee krijg je grip op je overprikkeling en wordt je stress minder. Altijd en in iedere situatie.

De waarde van de in de video’s gegeven instructie is mega groot; live changing.

Geen noodzaak meer om je sociale leven op nul te zetten.
Geen noodzaak meer om je huis niet meer uit te kunnen.

Natuurlijk is dit wat extreem gesteld omdat niet iedere hoogsensitieve zo ver hoeft te gaan, maar de oververmoeidheid en de stress gelden wel voor ieder HSP. Dus ook voor mij en voor jou.

Met minder stress en vermoeidheid is het leven een stuk makkelijker en leuker. Kun je een gezellige partner, moeder, vriendin of collega zijn en zit je lekkerder in je vel.  

Wil jij graag grip op je HS-overprikkeling bekijk dan mijn 2 Essensitieve* 1 minuut video's voor instructie.

*Essensitief omdat ze je direct naar de essentie brengen en je sensitiviteit aanspreken op een positieve manier. 

Margreet van Bork

In de afgelopen 20 jaar heb ik, meer dan driehonderd vooral hoogsensitieve vrouwen begeleid in mijn praktijk Essensitief.

Ik ben mij, door mijn eigen ervaring, bewust van de enorme impact van de hoogsensitiviteit op werkende moeders, omdat die te maken hebben met te veel en/of negatieve prikkels van zowel het werk als hun gezinssituatie.

Mijn verhaal over stress start al heel lang terug. Ik was 6 jaar toen mijn broer overleed en ik ervan overtuigd was dat ik zijn rol als oudste moest overnemen. En dat ik om mijn ouders geen verder verdriet te geven een model dochter moest zijn. Overtuigingen die daarmee samenhingen waren dat ik perfect moest zijn voor mijn ouders, en dat zonder om hulp te vragen. Die houding breidde zich later ook naar anderen uit. Dat kon niet goed blijven gaan en dat deed het dan ook niet. Gelukkig ben ik uit die shit situatie gekomen. Maar het was een lange weg omdat ik toen nog niets wist van hoogsensitiviteit.

Dat is reden dat ik nu andere hoogsensitieven zo graag een helpende hand toesteek. Want het kan allemaal makkelijker en sneller. Pas laat ontdekte ik dat ik door mijzelf te beschermen tegen overprikkeling meer rust en ruimte kreeg om aan oude overtuigingen te werken zodat die nu geen reden tot stress en overprikkeling meer vormen. Dat was een stap uit de voor velen van ons zo bekende vicieuze cirkel. Met minder stress in mijn leven heb ik meer energie, meer plezier en ben ik een gezellige, partner, moeder en collega. 

Wil jij dat ook?

Resultaten 

Coach Namai

De oefening met de elastieken is net weer even anders dan andere oefeningen die ik ken. Kort filmpje, binnen 5 minuten bekeken en binnen 10 minuten gedaan. Dus iedereen heeft hier tijd voor. Ben benieuwd naar het 2de filmpje. Margreet kennende is dat ook weer een mooie krachtige oefening.

Paula de Bruin

Aromatherapeute

Margreet, heel hartelijk bedankt voor de mini sessie die ik kreeg, ik kreeg echt hierdoor een gevoel terug van beschermd zijn en niet voortdurend alle energie van iedereen opvangen die maar even met lichamelijke problemen zit, ik kon hierna weer redelijk normaal functioneren en heb rustig aan mijn eigen herstel kunnen afwerken. Nogmaals hartelijk dank hiervoor. Lieve Groet Paula😍

Jouw naam

coach

Komt hier jouw reactie te staan? 

Dit is wat je krijgt


 twee korte
videos

Om daarmee door zelfbescherming grip te krijgen op je HS-overprikkeling en je stress niveau te verlagen.

GARANTIE

Mocht het je om reden x echt niet lukken met de video instructie om je te bescherming tegen te veel prikkels en negatieve invloeden, dan sta ik voor je klaar met een korte online sessie om je verder te helpen. Gratis en zonder verplichtingen. Dat doe ik omdat ik achter deze vorm van bescherming sta en weet hoe enorm waardevol die is. Het voelt als mijn missie om HS-leed bij zoveel zoveel mogelijk HSP weg te nemen. 

BONUS video

In de bonus video onthul ik een  methodiek om die bescherming binnen 1 seconde te activeren.

Bescherming tegen HS overprikkeling

>