Oneness

Oneness is een fenomeen.

Het staat los van iedere vorm van religie en is voor iedereen toegankelijk.

Verbeter de wereld door te beginnen bij je zelf is de grote les die Amma en Bachavan, de stichters van Oneness, willen overdragen. Door in jezelf alle conflicten, angsten, pijn, verdriet en afgescheidenheid op te lossen, zodat die gevoelens geen lijden meer veroorzaken in je zelf of in anderen, verbeter je de wereld om je heen. Dat doe je ook door het  helpen van anderen en de natuur.
Daarnaast is jouw contact met je hogerzelf, het goddelijke, de bron, je essentie van wezenlijk belang.

 

Werkwijze

Amma, Bachavan en hun zoon beschikken over een groot aantal teachings, verschillende vormen van energie overdracht en processen die allemaal helpen om je bewustzijn te vergroten, je te helpen om in je essentie te zijn, je te helen, je één te voelen met alles om je heen.

Door de teachings te beluisteren of te lezen krijg je steeds meer inzicht in hoe jij en de wereld om je heen in elkaar zitten. Hoe dingen met elkaar samen hangen en wat hun rol is. Door je er van bewust te zijn kun je er anders, accepterend en liefdevol mee omgaan.

Door deel te nemen aan de processen kun je iedere vorm van lijden los laten en ervaren dat je iets anders bent dan je lichaam, je denken en je gevoelens, dat je pure essentie bent. Door steeds meer met je essentie samen te vallen ervaar je steeds meer innerlijke rust en vrede, liefde voor jezelf, liefde voor anderen en je omgeving.

De verschillende vormen van energie overdracht helpen bij deze transformatie.

De deeksha energie wordt door deekshagevers gegeven door de handen vlak boven het hoofd van de ontvanger te houden. Het kalmeert de te drukke hersengebieden die er voor zorgen dat we te veel in beslag genomen worden door alle gedachten die door ons heen gaan. Het brengt evenwicht tussen de linker en rechter hersenhelft en stimuleert gebieden die met bewustzijn te maken hebben.

De Golden Orb deeksha vloeit van de gever naar de ontvanger en help ons om ons hart te openen.

Tijdens een Oneness meditatie kijk je in de ogen van een Oneness meditator die in een hoge staat van vrede verkeerd en maak je contact met divine energie. ( divine staat voor het hogere, je hogerzelf, het goddelijke, de bron, de essentie)

 

Wat ik je te beiden heb

Als Oneness trainer kan ik je de energie van de Deeksha’s laten ervaren.
In al mijn sessies maak ik gebruik van de kennis, de processen en ervaringen die ik bij Oneness in India heb opgedaan.
Je bent welkom om een awakeningstraining bij mij te volgen. In de training maak je kennis met de energie, de processen en het contact met je hogerzelf, je essentie.