Cliënt ervaringen

Lieve Margreet,
Dank!

Ik neem het langzaam op in mijn systeem
+ begrijp mijn machteloosheid
+ terugvallen in kind-gedrag (+angst) nú al beter

Er is een ruimer + preciezer begrips-/weet-kader bijgekomen,
is zich aan het implementeren.

Love,
Titia

 

Margreet heeft mij enorm geholpen bij het terugwinnen van mijn zelfvertrouwen. Door dingen die in mijn jeugd hebben plaatsgevonden was ik het kwijt geraakt. Ik wist zelf niet dat dat zo was, maar in de processen kwam dat wel naar voren. Door de inzet van bepaalde technieken was ik in staat er naar te kijken en een aantal mensen te vergeven voor wat er toen is gebeurd. Het heeft mij enorm geholpen om dat los te kunnen laten. Nu ga ik met veel meer vertrouwen mijn toekomst tegemoet. Dank je wel Margreet.

 

Hartelijk dank Margreet voor je intense manier van luisteren en je duidelijke uitleg zodat ik kon begrijpen wat er aan de hand was in mijn binnenwereld.

 

Heerlijk ontspannend zo’n energetische healing. Wat het in gang heeft gezet weet ik nog niet, maar het voelt goed.

 

Ik kan iedereen aanraden om een sessie met Margreet te doen. Omdat zij zoveel verschillende methoden inzet komt ook alles aan bod. Ik kwam met een lichamelijke klacht.  Daar zat het probleem dus niet. Daarom ging het ook niet over. Het probleem lag in een onbewuste negatieve overtuiging over mijzelf. Heerlijk om er van verlost te zijn. De fysieke klacht is er nog wel, maar minder en ik ben er veel minder meebezig. Ik kan weer normaal functioneren.