Wat kun je verwachten

Essensitieve therapie en begeleiding

Eigen inzet:

Zowel in de energetische therapie als in de begeleiding zal ik je begeleiden. Dit houd in dat je altijd zelf verantwoordelijk blijft voor je eigen proces en je eigen keuzes. Zelf geef je aan waar je aan wilt werken, wat je wilt veranderen. Dat veranderen zul je zelf moeten doen.

Verschil tussen therapie en begeleiding:

Binnen de energetische therapie ligt de nadruk op het oplossen van je hulpvraag. Hierin begeleid ik je om als het ware van een negatieve situatie naar een normale situatie te komen.

Met de begeleiding kun je je nog verder ontwikkelen en steeds meer gaan leven vanuit wie je in werkelijkheid bent, je eigen essentie. Je bent een mooi en stralend wezen, je bent liefde, vreugde en onbeperkt weten. Hoe meer je met je essentie in contact komt hoe meer je merkt dat het leven positief gaat stromen. Dat je gelukkiger en tevredener wordt. Therapie brengt je van negatief naar neutraal. Begeleiding laat je ervaren dat jij en daarmee je leven steeds positiever wordt.

Wat ik voor je kan doen

Ik kan je bij beiden helpen.
Ik sta voor je klaar om je te begeleiden door middel van Holistische Energetische Therapie. Holistisch houd in dat ik naar je totale persoon en je omgeving kijk en niet alleen naar je klacht of hulpvraag. Energetisch houd in dat ik gebruik maak van energie. Dit kan jouw eigen energie zijn of energie uit de omgeving, de aarde, het goddelijke of de kosmos. Die energie gebruik ik om je te helpen je eigen energie weer in balans te brengen door een healing. Ook kan ik informatie uit die energieën halen. De informatie kan ik je doorgeven in de vorm van een reading. Of ik gebruik de informatie intuïtief in de begeleiding. Bv. in bepaalde methoden zoals als NEI, EMDR, optellingen, diagnose stelling etc..
Je begeleiden kan individueel maar ook in een groep. Ik kan je helpen oude beperkende patronen op te ruimen, ik kan je helpen weer stevig te staan, ik kan je helpen bij het opheffen van blokkades, ik kan je helpen je intuïtie en creativiteit vrij te maken en ik kan je helpen om je eigen essentie te ervaren.

Als gevolg hiervan verminderen of verdwijnen psychische, emotionele en fysieke klachten in meer of mindere maten.

Eigen verantwoordelijkheid voor medisch handelen

Het is je eigen keus en verantwoordelijkheid om naast mijn begeleiding naar de huisarts of specialist te gaan voor het behandelen van fysieke, emotionele en psychische klachten of om overleg te hebben met een arts alvorens je je medicatie veranderd. Maak je keuze op een verstandige manier en zo dat het goed voelt voor jou. Mocht ik iets tegen komen in bv. een reading dan zal ik je altijd adviseren om je huisarts of een specialist te raadplegen.
Mijn advies: Je leeft in deze tijd met mogelijkheden in zowel de reguliere als in de complementaire geneeswijzen. Kies uit beide het beste.

Onverhoopt toch niet tevreden?

Laat het mij weten en we zoeken gezamenlijk naar een oplossing. Mochten we er niet uitkomen dan kun je contact opnemen met Quasir ( expertisecentrum voor klachten, calamiteiten en geschillen in Zorg en Welzijn). Mocht ook dit geen oplossing bieden zal  Quasir wijzen op de mogelijkheid om het geschil voor te leggen aan de Geschilleninstantie Zorggeschil. Betreft de klacht laakbaar of onethisch gedrag van de therapeut is het mogelijk dit tevens aanhangig te maken bij de stichting Tuchtrecht Complementaire zorg (TCZ).
Meer informatie is te vinden  op de website www.zorgklantnederland.nl en in de Klachtenfolder van de VVET